18 Μαΐ Α.Αλεξόπουλος: «Τιμή και δόξα στα «αετόπουλα» της Κ17!»

news_PAOK_2016

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ομάδων Κ17 της Superleague, ο κ. Απόστολος Αλεξόπουλος, Πρόεδρος του Oμίλου της Δομοτεχνική Α.Ε., Xορηγού των τμημάτων υποδομής και Official Construction Partner της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, απέστειλε στο μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη το παρακάτω τηλεγράφημα:

«Αγαπητέ κ. Σαββίδη,

Σας παρακαλώ να δεχθείτε και να μεταφέρετε στην διοίκηση της Π.Α.Ε. και την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα η πρωταθλήτρια Κ17, αλλά και η Κ20 που τερμάτισε δεύτερη και η Κ15 που τερμάτισε πρώτη στο Β’ Όμιλο, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Superleague, μας έκαναν υπερήφανους!

Η Δομοτεχνική Α.Ε. και ο Πρόεδρός της στήριξε και στηρίζει κάθε κίνησή σας και ιδιαίτερα την προσπάθεια των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και το φιλόδοξο στόχο σας να δημιουργήσετε ένα ταλαντούχο φυτώριο που θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ ώστε να πετύχει μεγάλες διακρίσεις. Χάρη σ’ αυτά τα παιδιά ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και διδασκόμαστε τί μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι, με επιμονή και υπομονή, με πάθος και σχέδιο, με ήθος και αποφασιστικότητα, με αξίες και ιδανικά που εξυψώνουν το ποδόσφαιρο αλλά και το ηθικό του Λαού του ΠΑΟΚ κι ενισχύουν την ελπίδα σε μια περίοδο μεγάλων αγώνων και αλλαγών.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε!

Ο Όμιλός μας θα διοργανώσει μια εκδήλωση για να τιμήσει τους πρωταθλητές και η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Αλεξόπουλος

Πρόεδρος Ομίλου ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»

 

περισσότερα ΝΕΑ