Κατασκευή συγκροτήματος κεντρικής αποθήκης-logistics στην περιοχή Θήβας, νομού Βοιωτίας και στην περιοχή Μεγαλοχωρίου, νομού Τρικάλων
LIDL ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αντικείμενο του συνολικού έργου ήταν η ανέγερση εμπορικών αποθηκών τροφίμων και ποτών με ψυγεία, κτιρίων γραφείων, κέντρων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και χώρων στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων και μεγάλων οχημάτων, καθώς και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σε συνολικές εκτάσεις 105 στρεμμάτων στην περιοχή της Θήβας και 90 στρεμμάτων στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Οι χώροι των αποθηκών είναι έκτασης άνω των 30.000τ.μ. η κάθε μία, με ψυγεία συνολικής επιφάνειας 6.000τ.μ . Η κατασκευή της θεμελίωσης μέχρι τη στάθμη του δαπέδου έγινε από οπλισμένο σκυρόδεμα  και η ανωδομή από μεταλλικούς φορείς με πλαγιοκάλυψη από πάνελ πολυουρεθάνης. Η  σιδηροκατασκευή των αποθηκών έχει  κατασκευαστεί σε κάνναβο 30×15μ., με συνολικό βάρος 2.000tn περίπου. Τα κτίρια των γραφείων, συνολικής έκτασης περίπου 1.500τ.μ., καθώς και τα κτίρια των ηλεκτρομηχανολογικών κέντρων, συνολικής έκτασης 400τ.μ., είναι συμβατικές κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα. Για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου πραγματοποιήθηκαν εργασίες ηλεκτροφωτισμού, αποχέτευσης ομβρίων αλλά και κηποτεχνίας με χαμηλή θαμνώδη βλάστηση.

 

περισσότερα ΕΡΓΑ LOGISTICS