Κατασκευή 20 υπερπολυτελών βιλών Aman Villas, στο AMAN Resort στο Πόρτο Χέλι
ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ Α.Ε.

Πρόκειται για την ανέγερση σύνθετης τουριστικής-ξενοδοχειακής μονάδας αποτελούμενης από 20 τουριστικά καταλύματα-βίλες 5 αστέρων στη θέση Αγ. Παντελεήμονας στο Κρανίδι Αργολίδας. Χτισμένες όλες μαζί σε μια πλαγιά έκτασης 15.000 στρεμμάτων, προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ιδιωτική παραλία με δικό της λιμανάκι, καθώς και τη δική τους ιδιωτική πισίνα.  Οι κατοικίες είναι της ίδιας αισθητικής με το Amanzoe, το νέο ξενοδοχείο της παγκόσμιας αλυσίδας υπερπολυτελών ξενοδοχείων AMAN και ποικίλουν ως προς την δομημένη επιφάνεια τους καθώς ξεκινούν από τα 1.200τ.μ. φτάνοντας έως και τα 5.300τ.μ.

Ιδιαίτερα υλικά και υφές συναντώνται σε μαρμάρινα δάπεδα στο χρώμα της άμμου, επενδύσεις τοίχων με παραδοσιακές ξερολιθιές, κολώνες και δοκάρια επιμελημένου εμφανούς σκυροδέματος και επιβλητικές ψευδοροφές από ξύλο δρυός. Οι ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης είναι επενδυμένες με σμαραγδί-χρωματιστό μάρμαρο, ενώ οι ξύλινες πέργκολες παρέχουν σκιά δίπλα στην πισίνα ή την υπαίθρια τραπεζαρία. Το εξωτικό στοιχείο συνυπάρχει με τα ντόπια υλικά, το φυσικό περιβάλλον και τον ελληνικό πολιτισμό. Στην πλειοψηφία των δωμάτων των κτιρίων εφαρμόζεται φύτευση με φυτά εκτατικού τύπου (φυτεμένα δώματα), αποσκοπώντας στην καλύτερη εφαρμογή του βιοκλιματικού σχεδιασμού του έργου. Ο περιβάλλων χώρος συνδυάζει νέες καλλιέργειες φυτών και δέντρων από την ελληνική επικράτεια και φύτευση ελαιόδεντρων που μεταφέρονται προσωρινά και μεταφυτεύονται πίσω στην αρχική τους θέση.

Από το καλοκαίρι του 2013 έως και σήμερα έχουν παραδοθεί 7 Aman Villas, ενώ άλλες 3 βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής τους.

 

περισσότερα ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ