04 Μαΐ Η Δομοτεχνική Α.Ε. στηρίζει τον πολιτισμό

news_kratiko theatro_2016

50% έκπτωση για στάθμευση στο πάρκινγκ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης για τους θεατές των παραστάσεων του ΚΘΒΕ

Ανανεώθηκε η συνεργασία της Δομοτεχνική Α.Ε. με το ΚΘΒΕ. Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Δομοτεχνική υποστηρίζει τις παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και προσφέρει προνομιακές τιμές στάθμευσης στο Σταθμό Αυτοκινήτων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, τον οποίο διαχειρίζεται, για τους θεατές των παραστάσεων που το ΚΘΒΕ ανεβάζει στις παρακείμενες θεατρικές σκηνές (Βασιλικό Θέατρο, ΕΜΣ κ.α.) με την επίδειξη του εισιτηρίου τους στα ταμεία του σταθμού, ανεξάρτητα από το χρόνο που έχει σταθμεύσει ο θεατής την ημέρα που παρακολούθησε την παράσταση. Επιπρόσθετα, ειδικές προνομιακές τιμές στάθμευσης προσφέρονται στους εργαζόμενους και συντελεστές των παραστάσεων του ΚΘΒΕ, για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Δομοτεχνική Α.Ε. στηρίζει έναν πολιτιστικό φορέα, καθώς είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος.

Η Δομοτεχνική Α.Ε. ανταποδίδει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της πόλης που την ανέδειξε κορυφαία τεχνική εταιρία στη Βόρεια Ελλάδα, εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια, με πράξεις ευθύνης και στήριξης των πολιτιστικών πυλώνων της.

 

περισσότερα ΝΕΑ