Κατασκευή υπεραγορών τροφίμων σε όλη την Ελλάδα
PLUS HELLAS Ε.Π.Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Κατασκευάστηκε πληθώρα καταστημάτων τροφίμων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια (Άρτα, Αττική, Βέροια, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Νάουσα, Πτολεμαΐδα, Σέρρες, Σπάρτη, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χανιά). Το πρώτο κατάστημα-πιλότος της εταιρείας κατασκευάστηκε στο 1ο χλμ Πτολεμαΐδας – Κοζάνης.

Τα καταστήματα, που έχουν όλα κοινά χαρακτηριστικά στατικής επίλυσης και αρχιτεκτονικής σύνθεσης, διαθέτουν φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα και στέγη από μεταλλικό σκελετό. Οι εξωτερικές τοιχοδομές είναι κατασκευασμένες από διπλές δρομικές οπτοπλινθομές με ενδιάμεση θερμομόνωση 5εκ. και εξωτερική επένδυση από διακοσμητικό κεραμικό τουβλάκι χρώματος κεραμιδί. Τα εσωτερικά δάπεδα είναι επιστρωμένα με πλακίδια, οι εσωτερικές τοιχοδομές είναι κατασκευασμένες από κεραμικά μπλοκ, ενώ οι εσωτερικοί τοίχοι στο χώρο πώλησης είναι επιχρισμένοι και επενδυμένοι με κεραμικά εφυαλωμένα πλακίδια. Η επικάλυψη της στέγης γίνεται με έγχρωμα πανέλα πολυουρεθάνης.

Στον περιβάλλοντα χώρο  των καταστημάτων είναι διαμορφωμένες κατά μέσο όρο 120 θέσεις στάθμευσης ανά κατάστημα καθώς και μεγάλες επιφάνειες πρασίνου και δενδροφύτευσης.

 

περισσότερα ΕΡΓΑ ΥΠΕΡΑΓΟΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ