Τετραώροφη οικοδομή στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (μελέτη – κατασκευή)
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Σε ιδιόκτητο οικόπεδο κοντά στο πρώην εργοστάσιο ΑΓΝΟ στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης κατασκευάστηκε τετραώροφη οικοδομή με υπόγειο, ισόγεια καταστήματα και τέσσερις ορόφους διαμερισμάτων. Το κτίριο, συνολικού εμβαδού 560τ.μ., βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 21 και διαθέτει τέσσερα οροφοδιαμερίσματα μικτού εμβαδού 84-94τ.μ.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου αρ. 21, στην 1η δημοτική ενότητα Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Πρόκειται για οικοδομή, η οποία κατασκευάσθηκε το 2006, με την υπ΄ αριθ. 4854/2005 οικοδομική άδεια. Εδράζεται σε οικόπεδο, του 36β Οικοδομικού Τετραγώνου (Ο.Τ. 36β), το οποίο έχει έκταση 191,46τμ. Οι δρόμοι που περικλείουν το Οικοδομικό Τετράγωνο είναι οι Ελευθερίου Βενιζέλου και ανώνυμη οδός.

Το οικόπεδο συνορεύει με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου σε πλευρά μήκους 11,82μ., με το γειτονικό οικόπεδο του ίδιου Ο.Τ. σε πλευρά 19,72μ., με ανώνυμη οδό σε πλευρά 14,02 μέτρων και με τη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και ανωνύμου οδού  σε πλευρά 12,21μ.

Η οικοδομή αποτελείται από υπόγεια και ισόγεια καταστήματα και τέσσερις ορόφους διαμερισμάτων. Ο φέρων οργανισμός του κτιρίου είναι συμβατικός από οπλισμένο σκυρόδεμα και η τοιχοποιία από οπτοπλινθοδομές. Η είσοδος της πολυκατοικίας βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου. Η επικοινωνία μεταξύ των ορόφων της οικοδομής επιτυγχάνεται μέσω κλιμακοστασίου και ανελκυστήρα.

 

ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διατίθεται προς πώληση το ρετιρέ στον 4ο όροφο της οικοδομής, καθαρού εμβαδού 63τ.μ. και μικτού εμβαδού 84τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει χωλ, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, δύο υπνοδωμάτια με ξύλινα δρύινα δάπεδα, λουτρό με μπανιέρα υδρομασάζ και αποθήκη, ενώ εξυπηρετείται από ατομικό σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο. Οι ένοικοί του θα μπορούν να απολαμβάνουν την αποκλειστική χρήση του διαμορφωμένου δώματος της οικοδομής (roof garden περίπου 60τ.μ.), με θέα τον κόλπο του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Στοιχεία προς διάθεση μετά από ζήτηση και κατά περίπτωση:

– 4854/05 Οικοδομική Άδεια με θέμα την «Κατεδάφιση διωρόφου κτίσματος και ανέγερση οικοδομής με υπόγειο , ισόγειο και 4 ορόφους»

– Τοπογραφικό διάγραμμα από το Σεπτέμβριο 2004 του Διπλ. Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού Στέλιου Χριστοδούλου

– 113396/29-2-2008 σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας της συμβολαιογράφου Θεσσαλονίκης Ιωάννας Μπιλίση Χρουσαλά

– Κάτοψη  Ισογείου, 4ου Ορόφου και δώματος από τον Σεπτέμβριο 2004 του Διπλ. Αρχιτέκτονα Μηχανικού Ευθύμιου Αλεξόπουλου

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

2310 543 001

info@domotechniki.gr

 

περισσότερα FOR SALE