XENIA VOLOU PROPERTIES – Παραθαλάσσιο συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στον Βόλο
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η πόλη του Βόλου είναι πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας με 140.000 κατοίκους μαζί με το Δήμο Νέας Ιωνίας. Είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, εμπορικό λιμάνι, σημαντική βιομηχανική περιοχή και έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει αεροδρόμιο, λιμάνι με συνδέσεις με τα μαγευτικά νησιά των Σποράδων, νοσοκομείο και χιονοδρομικό κέντρο. Το συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών της πόλης του Βόλου, είναι αυτό με τη μικρότερη απόσταση σε κολυμβητική παραλία, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά μπροστά του, ενώ σε απόσταση 20’ προσεγγίζονται άλλες ακτές του Παγασητικού, καθώς και τα πρώτα γραφικά χωριά του μαγευτικού Πηλίου.

Η περιοχή που βρίσκεται το παραθαλάσσιο αυτό συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων θεωρείται από τις πιο προνομιακές του Βόλου, λόγω της εγγύτητας στη θάλασσα αλλά και των πάρκων του Αναύρου και του Αγ. Κωνσταντίνου. Τα κτίρια στην περιοχή είναι κυρίως πολυκατοικίες, ενώ υπάρχουν αρκετά καταστήματα εστίασης και καφετέριες κατά μήκος της παραλιακής οδού Πλαστήρα. Η άμεσα γύρω περιοχή του ακινήτου είναι μικτής χρήσης με καταστήματα στα ισόγεια των οικοδομών και γραφεία ή διαμερίσματα στους ορόφους.

Το ακίνητο βρίσκεται επί της παραλιακής οδού του Βόλου και γειτνιάζει με το πολυτελές (5 αστέρων) ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos.

 

Πρόσβαση:

Λιμάνι: 300μ.

Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου: 25χλμ.

Νοσοκομείο: 300μ.

Πήλιο: 20χλμ.

Πήλιο ski center: 35χλμ.

Αθήνα: 320χλμ.

Θεσσαλονίκη: 210χλμ. (μέσω της Εθνικής Οδού Π.Α.Θ.Ε.)

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Πρόκειται για πολυώροφο συγκρότημα κτιρίων, που ανεγέρθηκε το 2009 σε οικόπεδο εμβαδού 2.690,71τ.μ., με πρόσωπο 32,49 μ νοτιοδυτικά στην οδό Πλαστήρα και 45,06μ. βορειοανατολικά στην οδό Τσοποτού.

Το συγκρότημα αποτελείται από δύο κτίρια, το πρώτο (Κτίριο 1) έχει πρόσωπο στην οδό Πλαστήρα ενώ το δεύτερο (Κτίριο 2) στην οδό Τσοποτού. Πέρα από την παραλιακή οδό Πλαστήρα και ακριβώς απέναντι από το Κτίριο 1 βρίσκεται το ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos και στη συνέχεια η θάλασσα, οπότε τα διαμερίσματα του Κτιρίου 1 έχουν υπέροχη θέα προς αυτή, καθώς γύρω από το Ξενία δε μεσολαβούν άλλα κτίρια παρά μόνο ένα πάρκο.

Το Κτίριο 2 διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων όπου γίνονται οι συνελεύσεις αλλά και άλλες εκδηλώσεις των ενοίκων του συγκροτήματος. Οι θέσεις στάθμευσης και οι αποθήκες βρίσκονται στο υπόγειο, το οποίο διαθέτει μηχανικό εξαερισμό και σύστημα πυρόσβεσης. Μεταξύ των δύο κτιρίων υπάρχει μεγάλος ακάλυπτος χώρος έκτασης περίπου 1.500τ.μ., ο οποίος έχει διαμορφωθεί σαν εσωτερική πλατεία-αυλή με διαδρόμους και τμήματα φύτευσης.

Τα διαμερίσματα είναι άριστης κατασκευής. Στο Κτίριο 1 όλα τα διαμερίσματα έχουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, εκτός από το διαμέρισμα Α4.2, που αποτελεί τμήμα του καταστήματος Κ2. Τα περισσότερα διαμερίσματα διαθέτουν ξύλινα δρύινα δάπεδα.

Στο Κτίριο 1 τα διαμερίσματα διαθέτουν τζάκι. Η θέρμανση όλων των διαμερισμάτων είναι αυτόνομη με επίτοιχους λέβητες φυσικού αερίου.

Το συγκρότημα ανεγέρθηκε σύμφωνα με την 279/2006 Οικοδομική άδεια.

 

ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ

Οι επιφάνειες των προς διάθεση καταστημάτων και διαμερισμάτων του συγκροτήματος, όπως αυτές αναφέρονται στην σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, είναι:

πίνακας βόλος for sale

 


 διάγραμμα_Βόλος-Model_ greek_1building2

 

Στοιχεία προς διάθεση μετά από ζήτηση και κατά περίπτωση:

– 279/27-06-2006 Οικοδομική Άδεια. Αναθεωρήθηκε στις 03.09.2010 και 09.09.2010

– 31761/26-01-2011 συμβόλαιο τροποποίησης πράξης σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας του συμβολαιογράφου Βόλου Ιωάννη Παπαδόπουλου

– 126419/30-12-2011 συμβόλαιο χρηματοδοτικής μίσθωσης οριζόντιων ιδιοκτησιών της συμβολαιογράφου Θεσσαλονίκης Ιωάννας Μπιλίση – Χρουσαλά

– Κατόψεις κτιρίων «1» & «2», ισογείου, υπογείου, ορόφων & δώματος από 2010

– Τοπογραφικό διάγραμμα της αρχ. Μηχανικού Φωτεινής Γιαμάκου από 2005

– Διαγράμματα κάλυψης της αρχ. Μηχανικού Φωτεινής Γιαμάκου από 2010

– Δήλωση ένταξης στο Ν.4178/13 με Α/Α δήλωσης: 2448157 και Α/Α πρωτοκόλλου: 282681

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

24210 31720

info@domotechniki.gr

 

περισσότερα FOR SALE